Актьорската професия не е никак лесна и изисква много работа, включително

...
Актьорската професия не е никак лесна и изисква много работа, включително
Коментари Харесай

12 сцени, в които актьорите показаха ИСТИНСКИТЕ си емоции

Актьорската специалност не е по никакъв начин лесна и изисква доста работа, в това число и прочувствена такава. Не е достатъчно просто да запомниш репликите, с цел да преъздадеш даже краткотраен персонаж на огромния екран. За да наподобява обликът меродавен е нужно изцяло да се слееш с героя, в който се превъплъщаваш - метода, по който той върви, приказва, само че и мисли, и усеща.

Част от звездите на Холивуд споделят, че от време на време им лишава повече време да излязат от облика, който са построили за феновете, в сравнение с да го изградят на екрана и че имте могат да влязат в героите си толкоз надълбоко, че им би трябвало време, с цел да се възстановят от страстите, които са изпитали. А най-изтощаващата част са страстите, които би трябвало да предадеш на публиката, и от които постоянно не е елементарно да се откънеш.

Галерията ни през днешния ден е отдадена на 12 функции, в които се превъплътиха едни от най-изветните артисти в света на киното, само че и функции, в които страстите не са плод на впечатляваща игра, а самата неподправена, чувствена реалност, в която тези звезди от огромния екран се потапят напълно.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР